St. Michielsgestelseweg 8 | 5261 NH Vught
073-3020050 | info@villa-oldenburg.nl

Vergaderruimte

Inspirerende vergader-, brainstorm- & trainingsruimte

Een vergaderruimte met ” wauw-effect”! Groots maar toch intiem en functioneel voor 4 t/m 12 personen. De mogelijkheid om als gehele groep of in opgesplitste groepjes te vergaderen maakt deze vergaderlocatie ideaal voor trainingen, brainstormsessies of vergaderingen. De aanwezige beamer, flip-over, eigen koffie en thee corner inclusief de mogelijkheid om catering af te nemen zijn de puntjes op de “i” om volledig ongestoord maar wel inspirerend te werken.


IMG_8462


Unieke vergaderlocatie Vught, regio Den Bosch

Uniek aan deze vergaderlocatie is de omgeving. Villa Oldenburg is gelegen in Vught, op 5 minuten afstand van het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Vanaf de A2 is het slechts 2 minuten rijden, waarna u gelijk in een groene omgeving komt. Mocht u tijdens de vergadering een boswandeling willen maken is dit natuurlijk mogelijk. De vergaderruimte is functioneel ingedeeld zodat u tevens in kleinere groepjes kunt brainstormen.

Uiteraard is er op deze vergaderlocatie een high speed internet verbinding aanwezig, zowel draadloos als via utp. Koffie, thee en water zijn bij het huren van de vergaderlocatie inbegrepen. Heeft u speciale wensen? Geen probleem, wij zoeken voor u een geschikte oplossing. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie omgeving Den Bosch dan bent u hier aan het juiste adres!

Contactgegevens

Villa Oldenburg
073-3020050
St. Michielsgestelseweg 8
5261 NH Vught
info@villa-oldenburg.nl

Vergaderruimte huren
(4 t/m 12 personen)

Prijzen 

€ 27,50 per persoon per halve dag
€ 32,50 per persoon per dag
max € 200,- voor een halve dag
max € 320,- voor een hele dag

Prijzen zijn excl. btw

   Wifi;
   HD Scherm;
   Flipover;
   Koffie, thee & water ;
   Professionele uitstraling;
   Perfect bereikbare locatie;
   Eigen parkeerplaatsen;
   Warm & hartelijk ontvangst;