Mogen wij u alvast de residenten van Villa Oldenburg voorstellen?

Hieronder vindt u een overzicht van de residenten van Villa Oldenburg met een beschrijving van werkzaamheden en specialisaties. Zodoende weet ook u alvast wie uw nieuwe buren zouden kunnen zijn. Wij hopen binnen Villa Oldenburg een leuke kruisbestuiving te creëren.

 

Wat is het gewenste resultaat? En wellicht even belangrijk: heeft iedereen daar hetzelfde beeld bij? Vragen die vaak niet genoeg aandacht krijgen of soms al helemaal niet aan de orde komen bij het schrijven van plannen voor nieuwe producten en diensten.

Hoe kun je dit eindresultaat het beste verwoorden? Met requirements! Steeds meer organisaties worden zich hiervan bewust. Zie het als de foto op de doos van een legpuzzel. De uitdaging is om het eindresultaat zo goed mogelijk weer te geven, zodat binnen de beperkte tijd de puzzel in elkaar kan worden gezet met het plaatje als eindresultaat. Heb je het eindplaatje duidelijk op je netvlies, dan is het puzzelen een fluitje van een cent. Begin dus bij het eind!

Synergio helpt organisaties met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten door met requirements te werken. Het werken met requirements is geen op zichzelf staande discipline maar een verzameling vaardigheden, competenties en methodische kennis die kunnen worden toegepast door de gehele organisatie.

Klik hier voor de website van Synergio

 

rekahealth

 

 

 

REKA Health PTE.LTD is een tele Health bedrijf die ontwikkelt, verkoopt en oplossingen gericht aanbiedt binnen de interactieve gezondheidstechnologie,
waarin medische apparaten, applicatie software, mobiele apps, Cloud-gebaseerde web applicaties en Personal Health Record (PHR) anno 2013 belangrijk zijn.

Opgericht in 2011, REKA Health is een ISO 13485 -gecertificeerd bedrijf met een wereldwijd zakelijk netwerk.
Het bedrijf is sterk gericht op R & D. en bij het vinden van nieuwe gebieden op wetenschappelijk en innovatie in technologie.

Tevens levert REKA Health IT-gebaseerde oplossingen voor het verbeteren van de gezondheidszorg.

Klik hier voor de website van rekahealth

 

Identify is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van software testen. Zij brengen hierbij focus aan op de strategische, technische en functionele kanten van software testen en acteren vanuit ketenregie. De proposities en producten zijn opgebouwd uit jarenlange ervaring en ambitie om vooruitstrevend te zijn en te blijven in het vak.

De continuïteit van de bedrijfsvoering is voor iedere organisatie cruciaal. IT-oplossingen zitten verweven in de ‘haarvaten van de organisatie’. Er worden tekortkomingen of fouten in IT-systemen of de inrichting van het ontwikkel-, project- of beheer proces daaromheen geïdentificeerd . Met veel passie helpt Identify organisaties met vraagstukken binnen het domein van software testen en verander management.

Klik hier voor de website van Identify

 

Cinq werkt voor opdrachtgevers in de financiële dienstverlening in Zuid, Zuid-West en Midden Nederland. Zij zijn een opleider en detacheren binnen het bancaire zakelijke segment. Cinq biedt hoog gekwalificeerde interim professionals die specialistische kennis en ervaring inbrengen. Voor tijdelijke personeelstekorten, permanente flexibele schil of projecten die externe expertise vereisen. Gedreven mensen die het verschil willen maken.

Zij leiden mensen versneld op middels één op één coaching door ervaren bancaire experts in combinatie met een uitdagende werkomgeving bij wisselende opdrachtgevers. Overdracht van kennis en ervaring leidt zo tot vernieuwing waardoor de mensen onderscheidend zijn én blijven. U als opdrachtgever heeft daar geen omkijken naar.

Klik hier voor de website van Cinq

 

Sloet & Verhagen is een onafhankelijk, compact accountants- en belastingadvieskantoor voor ondernemers, DGA’s en vermogende particulieren.

Groot in kennis van de diverse branches en markten waarin hun relaties zich bewegen, zijn zij klein genoeg om uw persoonlijke én zakelijke situatie die aandacht te geven, die nodig is om uw financiële vraagstukken deskundig in goede banen te leiden.

Greight logo

Greight is een energieke en jonge organisatie die bedrijven en instellingen actief begeleidt bij verdere groei en ontwikkeling. Greight gelooft dat de beste organisaties het maximale aanpassingsvermogen hebben om snel, doordacht en in één keer goed te kunnen anticiperen in snel veranderende markten. De mensen staan daarbij centraal. Ze werken met passie aan het realiseren van de ambities en doelen van onze klanten (B2B en non-profit).

Met hun eigen kijk op de wijze waarop organisaties continu kunnen blijven groeien en ontwikkelen, zorgen zij samen met u dat ideeën en strategieën op een praktische en doordachte manier worden vertaald naar operationele processen. Van ambitie, naar concrete doelstellingen en met tastbare resultaten. Samen met mensen de juiste setting en sfeer creëren is hierbij alles bepalend en maakt het vooral ook leuk!

Klik hier voor de website van Greight

 

BLOOM Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt vermogende particulieren, families en hun adviseurs, directeur-grootaandeelhouders (dga’s) bij alle (privé) aangelegenheden met een financiële component met als doel het beste uit hun vermogen te halen. BLOOM biedt een onafhankelijk en objectief vermogensadvies inclusief estate planning, fiscaliteit, structurering van het vermogen en inzicht en controle op uw vermogen na een scheiding.

Alle verleende diensten worden uitgevoerd aan de hand van uw doelstellingen, eisen en wensen die vooraf zijn vastgelegd.Dit is raadzaam voor (ondernemende) personen die zelf willen beslissen over hun vermogen, maar niet alles zelf willen of kunnen uitzoeken en beheren. BLOOM ontzorgt, coördineert, adviseert en neemt het werk en uit handen terwijl u in control blijft. Daarnaast draagt zij onderwerpen aan waarover nagedacht kan worden. Kortom, BLOOM Family Office regisseert uw vermogen.

Klik hier voor de website van Bloom Family Office

 

Stratos Coaching
Coaching en loopbaanbegeleiding.

De diensten van Stratos zijn er op gericht mens en organisatie te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zij richten zich op de allereerste plaats op het individu, vanuit de overtuiging dat een organisatie op zijn sterkst is als deze zijn mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Stratos coaching is maatwerk. Het vertrekpunt ligt steeds bij jou en jouw vraag. Op basis van een zorgvuldige intake kijken we welke aanpak, coach, aantal uren begeleiding en locatie het best passend zijn.

”Wij inspireren mens en organisatie hun talent daad-werkelijk te gebruiken om zo samen te werken aan een beter, groter geheel”

Dat is waar de coaches elke dag opnieuw met veel drive en passie voor gaan!
Stratos verbindt de dromen, vermogens en ambities van mens en organisaties.

Bij Wassenberg Accountancy en Belastingadvies te Vught is uw administratie in goede handen. Met één druk op de knop brengen zij uw boekhouding online en koppelen deze met uw eventuele facturatieprogramma, kasregister en banksysteem. Snel, makkelijk en inzichtelijk, tegen een vast bedrag per maand.Zoekt u een accountant die met u meedenkt? Zo één waarmee u uw doelen bereikt? Bij Wassenberg Accountancy en Belastingadvies bent u aan de juiste adres. Ook als u gericht op zoek bent naar stuurinformatie, een financiële sparringpartner of informatie over bedrijfsoverdracht.

Klik hier voor de website van Wassenberg Accountancy en Belastingadvies 

var-logo[1]
MoreFinance is het onafhankelijke adviesbureau van Jack Zweers en adviseert en ondersteunt ondernemers en ondernemingen (veelal MKB) met bancaire, financiele en strategische vraagstukken. MoreFinance is een specialist op het gebied van bedrijfsmatige financieringen en is een brede generalist op financieel en strategisch vlak. De dienstverlening is toekomstgericht en helpt ondernemers bij het formuleren en realiseren van ambities en doelen.Enkele voorbeelden van de dienstverlening zijn:

  • Advies en begeleiding bij (her)financieringstrajecten
  • Begeleiding bij aan- en verkoop
  • Structurele begeleiding als uw financiële klankbord (CFO for a day)
Klik hier voor de website van MoreFinance