Wat U & anderen over Villa Oldenburg te zeggen hebben…

Als u op onderstaande button klikt kunt u uw mening over Villa Oldenburg geven.
Wij waarderen het erg als u dit voor ons wilt doen! ( uw mail adres wordt uiteraard niet getoond )

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 21 reviews
helemaal goed

Prachtige locatie en gunstig gelegen. Netjes ingericht en rustige sfeervolle kamers. De coachkamer gebruikt voor mediation en ook een andere kamer. Goede en vriendelijke service. Top!!

Tevreden

Al een aantal malen gebruik gemaakt van o.a. de coachruimte. Is deze ruimte niet beschikbaar wordt er naar een andere oplossing gezocht. Prima service en alles elke keer weer in orde.
Rustige en sfeervolle locatie.

Wij hebben een aantal keer de coachkamer gehuurd. Mooie locatie, goede sfeer en bijzonder vriendelijke ontvangst!
Absoluut een aanrader.

Goede sfeer

Inmiddels meerdere malen gebruik gemaakt van Villa Oldenburg. Er hangt een uitstekende sfeer, mooie kantoor units en altijd een vriendelijke ontvangst. Een absolute aanrader.

Pure luxe

Villa Oldenburg is een pand dat pure luxe uitstraalt. Ik heb het afgelopen jaar regelmatig in Oldenburg gewerkt en altijd met veel plezier. Er hangt een aangename postieve werksfeer, het is een pand met veel licht en een rustige uitstraling. In de zomer gezellig buiten op de 'lounge' lunchen met de anderen die er werken. Heel gezellig en goed voor mijn netwerk, doordat er regelmatig verschillende mensen een flexplek huren, ontmoet je telkens weer andere mensen. Een aanrader: geweldige werkplek, voor een betaalbare prijs.

Huur sinds 2 weken een kantoorsuite. Wat een top locatie. Sfeervol, uitstraling, inspiratie, rust en leuke ondernemers. Alles is perfect georganiseerd en erg gemoedelijk. Ga hier nooit meer weg en werken is hier een feestje. Kortom een aanrader!

Recentelijk hebben wij voor de eerste keer gebruik gemaakt van Villa Oldenburg. Het was zeer goed verzorgd en ook nog eens op een prachtige locatie. Een absolute aanrader en dus ook zeker voor herhaling vatbaar wat ons betreft, dankjewel!

Geweldige locatie

Voor de 3e keer hier een bijeenkomst gehad, het blijft geweldig mooi en goed verzorgt. Echt een aanrader

Prachtige coach ruimte

Ik maak nu ruim 1 jaar als PerCepSie BV gebruik van Villa Oldenburg voor mijn executive coach cliënten. Mijn ervaringen zijn zeer positief. Zeer fijne ruimte, goede ligging en bereikbaarheid, alle moderne faciliteiten in een prachtig monumentale villa. En gastvrouw en gastheer zijn zeer dienstverlenend en professioneel. Kortom een echte aanrader voor iedereen die een professionele ruimte zoekt met een warme ambiance en monumentale uitstraling. Roël Hintzen Directeur / Executive Coach

Zakelijk en stijlvol aan de A2

Ik coach mensen in het kader van werk en loopbaan vanuit mijn bedrijf: MyChoice Coaching. Bij Villa Oldenburg maak ik regelmatig gebruik van de flexibele coachingsruimte. Het is een stijlvol pand op een goed bereikbare locatie. Verse koffie en thee staat klaar. En flexibiliteit staat er hoog in het vaandel. In alle opzichten de ideale plek om te coachen en gecoacht te worden.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»