St. Michielsgestelseweg 8 | 5261 NH Vught
073-3020050 | info@villa-oldenburg.nl

Residenten

Mogen wij u alvast de residenten van Villa Oldenburg voorstellen?

Hieronder vindt u een overzicht van de residenten van Villa Oldenburg met een beschrijving van werkzaamheden en specialisaties. Zodoende weet ook u alvast wie uw nieuwe buren zouden kunnen zijn. Wij hopen binnen Villa Oldenburg een leuke kruisbestuiving te creëren.

Sloet & Verhagen is een onafhankelijk, compact accountants- en belastingadvieskantoor voor ondernemers, DGA’s en vermogende particulieren.

Groot in kennis van de diverse branches en markten waarin hun relaties zich bewegen, zijn zij klein genoeg om uw persoonlijke én zakelijke situatie die aandacht te geven, die nodig is om uw financiële vraagstukken deskundig in goede banen te leiden.

BLOOM Family Office luistert en begrijpt, adviseert en begeleidt vermogende particulieren, families en hun adviseurs, directeur-grootaandeelhouders (dga’s) bij alle (privé) aangelegenheden met een financiële component met als doel het beste uit hun vermogen te halen. BLOOM biedt een onafhankelijk en objectief vermogensadvies inclusief estate planning, fiscaliteit, structurering van het vermogen en inzicht en controle op uw vermogen na een scheiding. Alle verleende diensten worden uitgevoerd aan de hand van uw doelstellingen, eisen en wensen die vooraf zijn vastgelegd.Dit is raadzaam voor (ondernemende) personen die zelf willen beslissen over hun vermogen, maar niet alles zelf willen of kunnen uitzoeken en beheren. BLOOM ontzorgt, coördineert, adviseert en neemt het werk en uit handen terwijl u in control blijft. Daarnaast draagt zij onderwerpen aan waarover nagedacht kan worden. Kortom, BLOOM Family Office regisseert uw vermogen.

Klik hier voor de website van Bloom Family Office

Wat is het gewenste resultaat? En wellicht even belangrijk: heeft iedereen daar hetzelfde beeld bij? Vragen die vaak niet genoeg aandacht krijgen of soms al helemaal niet aan de orde komen bij het schrijven van plannen voor nieuwe producten en diensten.

Hoe kun je dit eindresultaat het beste verwoorden? Met requirements! Steeds meer organisaties worden zich hiervan bewust. Zie het als de foto op de doos van een legpuzzel. De uitdaging is om het eindresultaat zo goed mogelijk weer te geven, zodat binnen de beperkte tijd de puzzel in elkaar kan worden gezet met het plaatje als eindresultaat. Heb je het eindplaatje duidelijk op je netvlies, dan is het puzzelen een fluitje van een cent. Begin dus bij het eind!

Synergio helpt organisaties met het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten door met requirements te werken. Het werken met requirements is geen op zichzelf staande discipline maar een verzameling vaardigheden, competenties en methodische kennis die kunnen worden toegepast door de gehele organisatie.

Klik hier voor de website van Synergio

Coaching en loopbaanbegeleiding.

De diensten van Stratos zijn er op gericht mens en organisatie te helpen het beste uit zichzelf te halen. Zij richten zich op de allereerste plaats op het individu, vanuit de overtuiging dat een organisatie op zijn sterkst is als deze zijn mensen in staat stelt het beste uit zichzelf te halen. Stratos coaching is maatwerk. Het vertrekpunt ligt steeds bij jou en jouw vraag. Op basis van een zorgvuldige intake kijken we welke aanpak, coach, aantal uren begeleiding en locatie het best passend zijn.

”Wij inspireren mens en organisatie hun talent daad-werkelijk te gebruiken om zo samen te werken aan een beter, groter geheel”

Dat is waar de coaches elke dag opnieuw met veel drive en passie voor gaan!
Stratos verbindt de dromen, vermogens en ambities van mens en organisaties.

Bij Wassenberg Accountancy en Belastingadvies te Vught is uw administratie in goede handen. Met één druk op de knop brengen zij uw boekhouding online en koppelen deze met uw eventuele facturatieprogramma, kasregister en banksysteem. Snel, makkelijk en inzichtelijk, tegen een vast bedrag per maand.Zoekt u een accountant die met u meedenkt? Zo één waarmee u uw doelen bereikt? Bij Wassenberg Accountancy en Belastingadvies bent u aan de juiste adres. Ook als u gericht op zoek bent naar stuurinformatie, een financiële sparringpartner of informatie over bedrijfsoverdracht.

Klik hier voor de website van Wassenberg Accountancy en Belastingadvies

Qando is een ambitieus inkoopadviesbureau; wij helpen organisaties om beter te presteren en te excelleren in haar inkoopfunctie. Wij concentreren ons hierbij op IT-inkoop en inkoopsoftware. Passie voor het inkoopvak is de kern van ons bestaan. Onze naam staat voor ‘Quality’ (Q) and Originality (O), waarbij de praktische invulling in de praktijk centraal staat (“Can do” mentaliteit).

Z11Made

Carla de Greef

Handelsbedrijf Wezenberg Trading BV is synoniem aan ruim twintig jaar ervaring in kunststof kozijnen en deuren. Onze kwalitatief hoogwaardige en gebruiksvriendelijke producten worden speciaal ontwikkeld door een Duitse producent. Een samenwerkingspartner waar wij al jarenlang blind op kunnen vertrouwen. Afspraak is afspraak en de Duitse degelijkheid en kwaliteit zijn een feit. Mede dankzij hen staan we waar we nu staan: rotsvast in de wereld van unitbouw, koelcellen- en hallenbouw. De aantrekkelijkheid van onze beglaasde producten zit in een kliksysteem wat zorgt voor een snelle en eenvoudige montage. Wezenberg Trading BV levert aan alle genoemde disciplines in de Benelux, Frankrijk en Engeland.

MoreFinance is het onafhankelijke adviesbureau van Jack Zweers en adviseert en ondersteunt ondernemers en ondernemingen (veelal MKB) met bancaire, financiele en strategische vraagstukken. MoreFinance is een specialist op het gebied van bedrijfsmatige financieringen en is een brede generalist op financieel en strategisch vlak. De dienstverlening is toekomstgericht en helpt ondernemers bij het formuleren en realiseren van ambities en doelen.Enkele voorbeelden van de dienstverlening zijn:

  • Advies en begeleiding bij (her)financieringstrajecten
  • Begeleiding bij aan- en verkoop
  • Structurele begeleiding als uw financiële klankbord (CFO for a day)